Politică de confidențialitate - Talenting Software

Politică de confidențialitate - Talenting Software

DATE PERSONALE PRELUCRATE

Talenting Software Engineering S.R.L. poate prelucra date cu caracter personal despre dvs. deoarece utilizați serviciile , și/sau pentru că le furnizați personal Talenting Software Engineering S.R.L. atunci când completați un formular de contact de pe website.

Talenting Software Engineering S.R.L. poate prelucra următoarele date personale:

  •     Numele și prenumele dvs
  •     Detaliile adresei dvs
  •     Numarul tau de telefon
  •     Adresa ta de email
  •     Adresa dvs. IP

DE CE TALENTING SOFTWARE ENGINEERING S.R.L. ARE NEVOIE DE DATE

Talenting Software Engineering S.R.L. prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a vă putea contacta prin telefon, e-mail și/sau poștă dacă solicitați acest lucru.

În plus, Talenting Software Engineering S.R.L. poate utiliza datele dumneavoastră cu caracter personal în contextul îndeplinirii unui acord de cesiune încheiat cu dumneavoastră, constând de obicei în servicii de dezvoltare software.

CÂT TIMP PĂSTRĂ DATELE TALENTING SOFTWARE ENGINEERING S.R.L.

Talenting Software Engineering S.R.L. nu stochează datele dumneavoastră cu caracter personal mai mult decât este strict necesar pentru atingerea scopurilor pentru care sunt colectate datele dumneavoastră. Datele dumneavoastră nu vor fi păstrate mai mult de un an dacă nu este încheiat niciun acord cu dumneavoastră.

DISTRIBUȚII CU ALȚII

Talenting Software Engineering S.R.L. va furniza datele dumneavoastră personale către terți numai dacă acest lucru este necesar pentru executarea unui acord cu dumneavoastră sau pentru a respecta o obligație legală.

VIZITAREA SITEMAP-ULUI

Datele generale ale vizitatorilor sunt păstrate pe site-ul web Talenting Software Engineering S.R.L., inclusiv adresa IP a computerului dumneavoastră și ora de preluare și datele pe care le trimite browserul dumneavoastră. Aceste date sunt utilizate pentru analize ale comportamentului vizitelor și clicurilor pe site. Talenting Software Engineering S.R.L. utilizează aceste informații pentru a îmbunătăți funcționarea site-ului web. Aceste date sunt anonimizate pe cât posibil și nu sunt furnizate unor terți.

GOOGLE ANALYTICS

Talenting Software Engineering S.R.L. utilizează Google Analytics pentru a urmări modul în care utilizatorii utilizează site-ul web și cât de eficiente sunt anunțurile AdWords ale Talenting Software Engineering S.R.L. pe paginile cu rezultatele căutării Google.

Informațiile astfel obținute, inclusiv adresa computerului dumneavoastră (adresa IP), sunt transferate și stocate de Google pe serverele din Statele Unite. Citiți politica de confidențialitate Google pentru mai multe informații. Veți găsi, de asemenea, politica de confidențialitate a Google Analytics aici.

Google folosește aceste informații pentru a ține evidența modului în care este utilizat site-ul nostru web, pentru a furniza rapoarte despre Site către Talenting Software Engineering S.R.L. și pentru a oferi agenților de publicitate informații despre eficacitatea campaniilor lor.

Google poate furniza aceste informații unor terți dacă Google este obligat din punct de vedere legal să facă acest lucru sau în măsura în care acești terți procesează informațiile în numele Google. Talenting Software Engineering S.R.L. nu are nicio influență în acest sens.

Talenting Software Engineering S.R.L. nu a acordat Google permisiunea de a utiliza informațiile Analytics obținute prin intermediul acestuia pentru alte servicii Google.

ACCESAREA, ADAPTAREA SAU ȘTERGEREA DATELOR

Aveți dreptul de a vizualiza, corecta sau șterge datele dumneavoastră cu caracter personal. Puteți trimite o cerere de inspecție, corectare sau eliminare la info@talentingsoftware.ro. Talenting Software Engineering S.R.L. va răspunde solicitării dumneavoastră cât mai curând posibil, dar în termen de patru săptămâni.

A SECURIZA

Talenting Software Engineering S.R.L.  ia în serios protecția datelor dumneavoastră și ia măsurile adecvate pentru a preveni utilizarea greșită, pierderea, accesul neautorizat, dezvăluirea nedorită și modificarea neautorizată. Site-ul web folosește un certificat SSL de încredere pentru a se asigura că datele dumneavoastră cu caracter personal nu cad în mâini greșite.

Dacă aveți impresia că datele dumneavoastră nu sunt securizate corespunzător sau există indicii de utilizare greșită sau dacă doriți mai multe informații despre securitatea datelor cu caracter personal colectate, vă rugăm să ne contactați la info@talentingsoftware.ro.