Despre noi

Despre noi

CINE SUNTEM

Talenting Software

Ajutăm companiile software prin înființarea la distanță de echipe de dezvoltare care se simt parte din propria companie.
Facem asta, împreună cu cele mai bune talente, de la Centrul nostru de Dezvoltare Software din Brașov România și biroul nostru din Olanda. La Talenting Software, credem în echipe și talente. Cu peste 30 de ani de experiență în dezvoltarea de software și 20 de ani de experiență cu nearshoring în România, știm ce este nevoie pentru a forma echipe câștigătoare. Echipe care pot lucra pentru a crea produse câștigătoare.
Despre

Cultura noastra

La Talenting Software, ne gândim mai întâi la oameni.
Ne dorim foarte mult să cunoaștem oamenii cu care lucrăm și suntem dornici să investim în relații pe termen lung. Credem că alături de echipe bine echilibrate, cu amestecul potrivit de talente, putem face din fiecare colaborare un succes.

Valorile noastre

Tot ceea ce facem la Talenting Software este condus de convingerile, valorile și idealurile noastre.
PASIUNE. Suntem pasionați de software și de a construi cele mai bune soluții pentru clienții noștri.

CREATIVITATE. Suntem creativi, în tot ceea ce facem și suntem într-o continuă dezvoltare.

LUCRU IN ECHIPĂ. Cele mai bune rezultate se obțin atunci când lucrăm în echipă, împreună cu clienții și partenerii noștri.

REZULTATE. Tot ceea ce facem se concentrează pe obținerea celor mai bune rezultate pentru oamenii, clienții și partenerii noștri.

Procesul nostru de dezvoltare

De la prima privire a ideii și pe parcursul unui parteneriat pe termen lung, vom încerca cât de mult putem să înțelegem pe deplin viziunea clientului nostru.
Prin urmare, lucrăm îndeaproape cu clienții noștri pe parcursul întregului proces de dezvoltare a produsului folosind metode eficiente de dezvoltare și implementare. Pentru a ne asigura că livrăm un produs de înaltă calitate, faza de dezvoltare este împărțită în mai multe etape. Practic, pas cu pas implementăm strategii pe toată durata proiectului, concentrându-ne pe fiecare caracteristică.

Sediul nostru

Informații

Contact

Dacă iți dorești să aflii mai multe informații despre compania noastră, oportunitățile de dezvoltare sau ai o curiozitate, te invităm să ne contactezi folosind formularul sau telefonic.